Ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης είναι το σημείο εκκίνησης για πολλούς πρώην καπνιστές που στρέφονται στον ατμό. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης είναι τα πιο διαδεδομένα και τα πιο εύκολα να τα προμηθευτεί κάποιος. Είναι και ο πιο άνετος τρόπος να ατμίσει κανείς χωρίς κόπο, υγρά αναπλήρωσης και μόλις τελειώσει, απλώς το πετάει.

E-cigarette μίας χρήσης χαρακτηριστικά

Το e-cig μίας χρήσης δίνει τη γεύση που βρίσκεται σε κάθε τσιγάρο ατμού. Μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιητική όπως ενός κανονικού τσιγάρου, αλλά είναι το πρώτο βήμα προς ένα κόσμο χωρίς καπνό. Με την πρώτη ματιά, ο ατμός φαίνεται πιο λεπτός από αυτόν ενός κανονικού τσιγάρου και μπορεί να οδηγήσει το χρήστη να παίρνει μεγαλύτερες εισπνοές. Δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία.

Αίσθηση από το τσιγάρο μίας χρήσης

Οι καπνιστές ψάχνουν τη βαριά αίσθηση στα πνευμόνια τους αλλά δε θα μπορέσουν να τη βρουν στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης. Αυτά αρκούνται να προσφέρουν μια ικανοποιητική ποσότητα νικοτίνης και θα πρέπει να συνηθίσουν σε μια πιο καθαρή αίσθηση στα πνευμόνια. Ακόμη και με ελαφρύ ατμό, θα μπορέσει κανείς να μειώσει αρκετά τον καπνό.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης: συμπεράσματα

Δε θα πρέπει να περιμένει κανείς να πιάσει στα χέρια του ένα e-τσιγάρο μίας χρήσης και να σταματήσει το κάπνισμα με την πρώτη φορά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αρχίσει με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης και να μειώσει σταδιακά τον αριθμό των τσιγάρων που κάνει. Μπορεί να παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο καπνίζει ολοένα και λιγότερο. Σιγά-σιγά τα κανονικά τσιγάρα χάνουν τη γοητεία τους και δεν μπορούν να ανταγωνιστήσουν τις γευστικές διαδρομές των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Αρκετοί χρήστες των ηλεκτρονικών τσιγάρων που σήμερα έχουν στραφεί σε πιο προχωρημένες ηλεκτρονικές συσκευές ατμού, παραδέχονται ότι το πρώτο η-τσιγάρο μίας χρήσης ήταν το πιο σημαντικό γι’ αυτούς επειδή τους εισήγαγε στα πλεονεκτήματα του ατμού.

Για όποιον δεν αισθάνεται ικανοποιημένος από τα η-τσιγάρα μίας χρήσης, υπάρχουν πιο δυνατές συσκευές που δίνουν περισσότερο ατμό και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αρκεί να γνωρίζει τις απαιτήσεις του και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κάθε λύσης.