Ηλεκτρονικό τσιγάρο πολλών χρήσεων – επαναφορτιζόμενο

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο πολλών χρήσεων;

Τα επισκευάσιμα ηλεκτρονικά τσιγάρα προσφέρουν περισσότερες επιλογές από το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης. Είναι καλαίσθητες συσκευές που αποτελούνται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένα φίλτρο υγρής νικοτίνης.

Είναι τόσο απλά στη λειτουργία τους που αρκεί να φορτίσουμε την μπαταρία και να βιδώσουμε το φίλτρο υγρής νικοτίνης πάνω τους. Σχεδιασμένα να μοιάζουν σαν τα κανονικά τσιγάρα, τα βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα ως προς τα σχέδια, χρώματα και τιμές. Τα προτιμάνε όσοι είναι ελαφροί ή μεσαίοι καπνιστές γιατί είναι πιο φθηνά από εκείνα της μίας χρήσης και έχουν μεγάλη επεκτασιμότητα. Είναι σημαντικό να τα αγοράζουμε γιατί έχουμε καταλήξει ότι θα ικανοποιήσουν τις γευστικές μας απαιτήσεις.

Με ποια κριτήρια αγοράζουμε ηλεκτρονικό τσιγάρο πολλών χρήσεων;

Ο στόχος μας είναι να βρούμε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα κανονικά τσιγάρα. Έτσι, πρέπει να κάνουμε συνειδητές επιλογές αγοράς και να αποφεύγουμε τις συσκευές και τα υγρά χαμηλής ποιότητας ώστε να μην απογοητευτούμε γρήγορα και να μην πετάξουμε τα χρήματά μας.

Επίσης, είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε τις ιδιότητες του επισκευάσιμου ηλεκτρονικού τσιγάρου που μετράνε για εμάς. Για παράδειγμα, μια μπαταρία που διαρκεί περισσότερο, άρα χρειαζόμαστε μια μεγαλύτερη μπαταρία. Αν επιλέξουμε μικρή μπαταρία θα πρέπει να κρατάμε ακόμη μία ώστε να φορτίζουμε τη μία ενόσω χρησιμοποιούμε τη δεύτερη. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται και από τις ρουφηξιές και υπάρχει μία κλίμακα μέτρησης αλλά είναι υποκειμενική γιατί εξαρτάται από τη συμπεριφορά του χρήστη. Επίσης, στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ο ατμός δεν είναι τόσο πυκνός όσο ο καπνός ενός κανονικού τσιγάρου.

Κάνοντας μια καλή επιλογή αγοράς μπορούμε να προμηθευθούμε περισσότερες γεύσεις ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη για τα γούστα μας. Για όσους δεν ικανοποιούνται με τα επισκευάσιμα τσιγάρα υπάρχουν και τα mod που είναι εξελιγμένες συσκευές με τη μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, έλεγχο και ευελιξία.